2011. május 13., péntek

Stephenie Meyer: 
Bree Tanner rövid második élete - 
Eclipse novella


"A Twilight Saga az újszülött vámpír, Bree Tanner történetével egészül ki. Bree szemszögéből ismerhetjük meg azt a vérszomjas és kontrollálhatatlan újszülött létet, ami Bellára sosem volt jellemző, még vámpíréletének legelső pillanataiban sem."

Úgy örültem mikor megjelent ez a novella, és az örömöm az elolvasása után is megmaradt. Érdekes volt egy újszülött vámpíron keresztül megismerni a dolgokat, végig kisérni a táplálkozásán, a megváltozott világszemléletükkel azonosulni, aztán mikor már azt hitték, hogy minden okés jön egy kis felfedezés ott a barlangban, és lám kezdhetik előrről a nézeteik felépítését.
Romantikából itt sincs hiányunk (de azt hiszem ez már Meyerhez tartozik) és gyorsan a szívemhez nőtt a páros, csak az a kár, hogy igen kevés ideig tartott. Másrészről viszont általuk közelebb kerültünk Viktoriához és a Volturihoz is.
A végén egy kis ideig nézhettük Bella és Edward kapcsolatát kívülről és külön megmelengette a szívemet Bree és a középpontban lévő Cullen kis gondolatolvasósdis, kommunikációs kapcsolata.
Sajnáltam Breet és sajnáltam Diegot is. Szívesen hallottam volna még felőlük.

5 pontot adnék rá az 5-ből.


                                                                                                         Giselfull

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése